Topkategori
Vores tjenester
Lager i Europa.
Vores ark og metaller er tæt på kunden!
Nem retur.
Penge tilbage garanti inden for 30 dage
Hurtig afsendelse.
Vi sender om 1-2 dage.
Support
7-16. Mo-Fr

I. Fortrydelsesret

1. Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at give nogen grund

2. Annulleringsperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart navngivet af dig, som ikke er transportvirksomhed, har eller har taget varerne i besiddelse.

3. For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Elbestr. 45, 45478 Muelheim, Tyskland, Mail: info@auremo.vip) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. En e-mail eller telefon: +49 (203) 80-48-123) af din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt.

4. For at overholde annulleringsfristen er det tilstrækkeligt for dig at sende meddelelsen om, at du udøver din fortrydelsesret, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

II Konsekvenser af tilbagetrækning

1. Hvis du opsiger denne kontrakt, giver vi dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der skyldes, at du vælger en anden type levering end den billigste, der tilbydes af os Standardlevering), der skal tilbagebetales straks og senest inden for fjorten dage fra den dato, hvor vi modtog underretning om din annullering af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet var udtrykkeligt aftalt med dig; I intet tilfælde vil du blive opkrævet gebyrer for denne tilbagebetaling. Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligere.

2. Du skal straks sende varerne tilbage til os (Auremo Baltia) og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du informerede os om annulleringen af denne kontrakt. Fristen overholdes, hvis du sender varerne inden fjorten dage er udløbet.

3. Du bærer de direkte omkostninger ved returnering af varerne.

4. Du skal kun betale for ethvert værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes håndtering af varerne, der ikke er nødvendigt for at kontrollere varens art, egenskaber og funktionalitet.