Topkategori
Vores tjenester
Lager i Europa.
Vores ark og metaller er tæt på kunden!
Nem retur.
Penge tilbage garanti inden for 30 dage
Hurtig afsendelse.
Vi sender om 1-2 dage.
Support
7-16. Mo-Fr

Din kvalitetsorienterede partner

Auremo GmbH er en ung virksomhed, der er godt positioneret på markederne i Centraleuropa Ukraine. Vores kunder inkluderer industrielle virksomheder fra hele verden. Vores styrker ligger i fleksibilitet, fordi vi reagerer fleksibelt på vores kunders ønsker og prøver at overgå deres serviceforventninger. Vores team reagerer hurtigt på forespørgsler og ordrer, så du kan få råd fra os på ingen tid. Vores virksomheds arbejde er baseret på tre ting: kvalitet, præcision og ukomplicerede leverancer. Det er grundlaget for godt samarbejde og glade kunder. Da vores kvalitetspolitik er i forgrunden, stiller vi os selv de høje krav til din tilfredshed. Vi garanterer kunderne den højest mulige produktkvalitet og træffer omfattende foranstaltninger for at imødekomme alle kundekrav. Af denne grund stoler hver eneste kunde på vores produkter og vores service. Vi opererer over hele verden - til Australien og USA.

Omfattende rækkevidde fra en enkelt kilde

Auremo GmbH tilbyder et omfattende udvalg af forskellige typer stål, sjældne jordmetaller, titanium og nikkellegeringer. Vi leverer rør, ledninger, strimler, stænger, ark og plader i alle former og størrelser. Vores produktportefølje inkluderer rustfrit stål, kobber, messing, aluminium, titanium, nikkel, wolfram, svejsning og lodningstråd, GOST-stål og meget mere. Vi har mange års erfaring og indgående kendskab til metaller af enhver art. I vores online-butik kan du få et indtryk af vores produktportefølje på få minutter. Hvis du ikke har fundet det produkt, du leder efter, fremsætter vi et tilbud på anmodning. Vi fremstiller også efter kundens tegninger og tilbyder et bredt udvalg af lagre og leverancer. Maksimal præcision, pålidelighed, fleksibilitet, hastighed og konkurrencedygtige priser adskiller os positivt. Auremo GmbH er din kvalitetsorienterede partner for halvfabrikata. Lad vores kvalitet overbevise dig!

Kundeservice og kundeorientering som hjørnestenen

Du kan købe vores produkter forskellige steder i Tyskland, Ukraine. Hos os får du en række produkter af høj kvalitet fra en enkelt kilde. Vi lægger stor vægt på gode og samarbejdsrelationer med vores kunder og forretningspartnere. Kun et gensidigt tillidsfuldt samarbejde med hver kunde og forretningspartner er i stand til at bevæge os fremad som virksomhed. Vi styres af dine ønsker og er din stærke partner inden for metaller og rustfrit stål. Kundeservice og kundeorientering er meget vigtig for os. Bæredygtig forretningsudvikling finder sted gennem tæt samarbejde med vores kunder - det er vi stolte af. Kontakt os uden forpligtelse og overbevis dig selv om vores kvaliteter og tjenester. Hvis du har spørgsmål, er direkte kontaktpersoner altid tilgængelige. Vi ser frem til din forespørgsel og er altid klar til at levere de rigtige varer i den rigtige kvalitet på det rigtige tidspunkt til det rigtige sted.